Op maat gemaakte glazen

Uw glazen worden op maat gemaakt om perfect aan uw visuele behoeften te voldoen.

De brillenglazen op sterkte van Nikon worden één voor één gemaakt en zijn dus volledig uniek. We voeren onze berekeningen uit op basis van de afmetingen en informatie die uw opticien doorstuurt, zodat de glazen de perfecte sterkte hebben voor u. Maar u kunt de glazen nog verder aan uw smaak aanpassen. Wist u dat we de glazen zo kunnen ontwerpen dat ze in uw favoriete montuur passen en dat we ze zelfs kunnen afstemmen op uw levensstijl?

De afmetingen van uw montuur zijn uniek en bepalen hoe de glazen ten opzichte van uw ogen staan. Dit speelt een belangrijke rol bij uw zicht. De geavanceerde glazen van Nikon houden rekening met de vorm en de pasvorm van uw montuur, waardoor ze aanzienlijk beter presteren.

Tilt angle, Wrap angle, Vertex distance

De meeste mensen hebben hun eigen levensstijl en dus hebben ze ook verschillende soorten brillenglazen nodig. Uw opticien vraagt u naar uw belangrijkste bezigheden en voorkeuren, en kiest dan de juiste parameters. Zo kan Nikon glazen leveren die optimaal aansluiten bij uw behoeften.

De oogzorgspecialist verzamelt meer dan twaalf ontwerpparameters. Aan de hand daarvan berekent Nikon het ontwerp van uw glazen.

Index, Cylinder, Sphere, Axis, Accomodation, Design, Title angle, Wrap angle, Frame shape, Eye-lens distance, Reading distance, Progression Length

Nikon gebruikt tot twaalf ontwerpparameters om het ontwerp van uw glazen te berekenen. Deze parameters worden van over de hele wereld naar de Nikon Optical Design Engine in Japan verstuurd. Daar gebruikt Nikon ze om de optische formule van elk glas te berekenen en te optimaliseren. Daarna worden de glazen geproduceerd met uiterst nauwkeurige digitale gereedschappen.

Het resultaat: iedereen die op maat gemaakte Nikon-glazen kiest, krijgt glazen die volledig aan zijn of haar behoeften zijn aangepast en die een ongeëvenaard zicht garanderen.

De beste brillenglazen verschillen afhankelijk van uw levensstijl.
Bezoek uw Nikon specialist en vraag naar de beste brillenglazen voor jou.

Vind uw Nikon Lenswear opticien