Het Nikon-verschil

Nikon staat synoniem voor ‘de beste glazen ter wereld’. Ons merk bezorgde al miljoenen mensen over de hele wereld (en zelfs daarbuiten!) een scherpere blik dankzij onze vertrouwde en geliefde optische producten.

De geschiedenis van het bedrijf Nikon begon in 1917, de productie van optische glazen ging het jaar erna van start. Sindsdien levert Nikon steevast producten van ongeëvenaarde kwaliteit, aangespoord door veeleisende gebruikers en de vooruitstrevende productie-aanpak van het bedrijf. Die houding leeft vandaag de dag nog steeds voort bij Nikon.

In elk Nikon-product zit een optische lens, van camera’s tot IC/LCD-steppers en scanners, van microscopen tot telescopen. Om te blijven innoveren, zijn het onderzoek en de ontwikkelingsinspanningen van elke afdeling georganiseerd rond een gemeenschappelijk platform met de basistechnologieën: het Nikon Core Technology Center, dat zich toespitst op opto-elektronica en precisietechnologie. Meer informatie over de R&D-activiteiten van Nikon vindt u hier.

Kwaliteit die ertoe doet

Door de jaren heen heeft Nikon bewezen dat het uitstekende prestaties in de meest extreme omstandigheden kan leveren. Van missies in ijskoud weer tot de onvoorspelbare omstandigheden in de ruimte, Nikon staat er telkens weer en is zo uitgegroeid tot een legendarisch merk. In welke omgeving u ook glazen nodig hebt, van uw Nikon-producten kunt u het volgende verwachten:

  • Een superieur zicht en betrouwbare prestaties
  • De nieuwste optische innovaties
  • Een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid
  • Als u Nikon-brillenglazen kiest, ontdekt u zelf de passie en baanbrekende vernieuwingen van het merk.

Als u Nikon-brillenglazen kiest, ontdekt u zelf de passie en baanbrekende vernieuwingen van het merk.