Reizen

Een van de belangrijkste dingen die u moet inpakken? De perfecte bril, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten.

Ontdekt u graag nieuwe plekken op reis?

U bent niet alleen. En hoewel sommigen bij ‘reizen’ vooral denken aan de natuur en een heerlijk zonnetje, zoeken anderen liever het plaatselijke nachtleven op. Wat u ook verkiest, als u goed ziet, kunt u op vakantie ten volle van elk moment genieten.

Hebt u oogcorrectie nodig? Dan vindt u hieronder een paar tips om uw vakantie aangenamer te maken:

  • Neem een reservebril mee in uw reistas. Of neem gewoon uw voorschrift mee, mocht uw bril per ongeluk beschadigd worden of zoekraken.

  • Neemt u het liefst zo weinig mogelijk bagage mee? Kies dan één bril die u zowel bij fel als weinig licht kunt dragen. De Nikon Transitions®-glazen worden automatisch donker in fel zonlicht en transparant wanneer u binnenshuis bent. Daarom zijn ze uw ideale reisgenoot.

  • Op reis doet u heel wat nieuwe ervaringen op en weet u nooit wat u van dichtbij wilt zien of juist van veraf gaat bewonderen. Als u voor zowel korte als lange afstand een bril op sterkte nodig hebt, zorg er dan voor dat uw brillenglazen aan al uw behoeften voldoen.

  • Zelfs als u normaal gezien contactlenzen draagt, is het een goed idee om een bril mee te nemen. Die komt goed van pas wanneer u in het hotel wilt ontspannen en in alle comfort een boek wilt lezen of een film wilt bekijken tijdens een lange vlucht.

  • Hebt u ooit het gevoel gehad dat kleuren er door uw zonnebril fletser uitzien? Nikon biedt kwaliteitsvolle glazen met een geavanceerde kleur- en contrastweergave en een antireflectiecoating die verblindend licht blokkeert en oogvermoeidheid tegengaat.

<p>Zicht door vaste gekleurde glazen</p>

Zicht door vaste gekleurde glazen

<p><strong>Zicht door Transitions®-glazen</strong></p>

Zicht door Transitions®-glazen

Vraag bij uw volgende bezoek aan uw oogzorgspecialist advies over welke glazen het beste zijn voor op reis.

De beste brillenglazen verschillen afhankelijk van uw levensstijl.
Bezoek uw Nikon specialist en vraag naar de beste brillenglazen voor jou.

Vind uw Nikon Lenswear opticien